Domáci kinder mliečny rez

Domáci kinder mliečny rez bez výčitiek.

Suroviny:

Postup:

  1. V miske vyšľahajte žĺtka so 100g kryštálového cukru, až kým nezískate hladkú zmes.
  2. Pridajte sneh z 5 bielok a 50g holandského kakaa a jemne premiešajte, aby ste vytvorili jednotné cesto.
  3. Cesto vylejte na plech vystlaný papierom na pečenie a pečte 10 minút (čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od rúry) pri teplote 180 stupňov.
  4. Ešte teplý korpus vyberte z plechu, obráťte a pomaly stiahnite papier. Potom ho pozdĺžne prerežte, čím vzniknú dva obdĺžniky.
  5. Do misky dajte 250g jemného tvarohu a vyšľahajte ho s 250ml šľahačkovej smotany, až kým nezískate krémovú konzistenciu. Ak používate tvaroh bez cukru, cukor pridávajte podľa chuti.
  6. Jednu časť korpusu navrstvite s prípraveným krémom a druhou časťou ho prikryte.
  7. Na vrch mliečneho rezu ozdobte lyofilizovaným ovocím.
Dobrú chuť praje HealthyPlanet :)