MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE MIX EXOTIKA BANÁN, ANANÁS 100g.

Kód: 113
10,99 € 9,16 € bez DPH
Skladom

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE MIX EXOTIKA  BANÁN, ANANÁS.

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.

Healthy planet Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.

Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.

Hmotnosť: 100 g (vyrobené z 1000 g čerstvého ovocia)
 

Zloženie: 100% ananás a  banán, dehydrovaný procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu ovocia: mimo EU

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1863
Energia kcal 445
Tuky g 0,88
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,06
Sacharidy g 81,65
Cukor g 71,35
Vláknina g 4
Bielkoviny g 4,13
Soľ <0.01 g

Dodatočné parametre

Kategória: Mrazom sušené ovocie – lyofilizované ovocie
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: