MRAZOM SUŠENÉ JAHODY V HORKEJ ČOKOLÁDE 50G.

Kód: 119
3,55 € 2,96 € bez DPH
Skladom

Pýtali sme sa slovenských čokolatierov, čo robí čokoládu na pohľad krásnou a lesklou. Odpoveď nás trochu prekvapila.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

PREČO JE NAŠA ČOKOLÁDA TAKÁ "ŠKAREDÁ"?

Pýtali sme sa slovenských čokolatierov, čo robí čokoládu na pohľad krásnou a lesklou. Odpoveď nás trochu prekvapila. Čokoláda sa pri dražovaní potiera leštiacou látkou. Táto leštiaca zložka je väčšinou zmes 2 éčok : arabská guma E414 a šelak E904 ktorý je živočíšneho pôvodu (vyrobené z hmyzu). Takmer všetko sušené ovocie dražované v čokoláde, ktoré sa predáva na Slovensku, je na povrchu krásne, lesklé, ľahko predajné. 

Ale my sme nechceli ísť touto cestou... Naša spoločnosť nemá ani jeden produkt s umelou prísadou. Preto naše  čokoládové ovocie síce nie je krásne naleštené, je obyčajné na pohľad, ale jeho chuť vám zoberie dych. Je fantastické a ZDRAVÉ.

Máme úžasné čokoládové produkty, vyrobené na Slovensku

A HLAVNE BEZ UMELÝCH ÉČOK

V tomto  výrobku sú iba 2 zdravé zložky : kvalitné ovocie + kvalitná čokoláda.

Hmotnosť: 50g

Zloženie: Horká čokoláda 80% (cukor, kakaové maslo, kakaová hmota, kakaový prášok, repkový lecitín, vanilka). Lyofilizované jahody 20%.  Môže obsahovať sóju, mlieko a orechy

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

VYROBENÉ NA SLOVENSKU

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE  :

v  100g

ENERGIA:

2106kJ/505kcal

   TUKY :

24,6 g

Z TOHO NASÝTENÉ MASTNÉ KYSELINY:

14,8 g

SACHARIDY :

63 g

Z TOHO CUKRY :

54,8 g

BIELKOVINY :

4,6g

SOĽ:                                              

0 g

Dodatočné parametre

Kategória: Mrazom sušené ovocie – lyofilizované ovocie
Hmotnosť: 0.05 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: