Mrazom sušené ovocie Višňa

Kód: 75/20 75/100 Zvoľte variant
3,10 € 8,90 € od 3,10 € 2,58 € bez DPH 7,42 € bez DPH od 2,58 € bez DPH
Skladom Skladom Zvoľte variant
Balenie
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.

Healthy planet Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.

Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.

Hmotnosť: 20 g (vyrobené z 180 g čerstvého ovocia)
 

Zloženie: 100% višne dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu: Srbsko

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1465
Energia kcal 350
Tuky g 2,1
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,476
Sacharidy g 85,26
Cukor g 59,43
Vláknina g 11,2
Bielkoviny g 7
Soľ <0.01 g

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: