Ježkova maškrta 20g

Kód: 96
3,50 € 2,92 € bez DPH
Skladom

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím.

Detailné informácie

Lyo ovocie priamo od výrobcu
Lyo ovocie priamo od výrobcu
dohliadame na celý proces
Mrazíme a lyofilizujeme na solárnu energiu
Mrazíme a lyofilizujeme
na solárnu energiu
Znižujeme potravinový odpad
Znižujeme
potravinový odpad

Podrobný popis

MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE MIX SLIVKA, MARHUĽA, VIŠŇA.

Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do müsli, jogurtov, sorbetov, smoothies, pre kulinárske špeciality a pečenie.

Healthy planet Vám ponúka ovocie najvyššej kvality, pestované na mimoriadne úrodnej pôde v panenskom prostredí Srbska. Chuť a aróma je umocnená veľkým počtom slnečných dní počas obdobia dozrievania, ako aj zberom úrody v čase ideálnej zrelosti. Tieto priaznivé prírodné ukazovatele sú zárukou dokonalej chuťovej harmónie ovocia. Kvalita srbského ovocia dosahuje popredné miesto v rámci Európy.

Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.

Hmotnosť: 20 g (vyrobené z 200 g čerstvého ovocia)
 

Zloženie: 100% slivky, marhule, višne, dehydrované procesom lyofilizácie (proces sušenia mrazom).

Uchovávajte na suchom mieste. Chráňte pred teplom a priamym slnečným žiarením.

Krajina pôvodu ovocia: Srbsko

Priemerné výživové hodnoty (na 100g):

Energia kJ 1597
Energia kcal 380
Tuky g 2,04
z toho nasýtené mast. kyseliny g 0,19
Sacharidy g 88,5
Cukor g 56,5
Vláknina g 4,5
Bielkoviny g 5,25
Soľ <0.01 g

 

Dodatočné parametre

Kategória: Mrazom sušené ovocie – lyofilizované ovocie
Hmotnosť: 0.02 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
4x
4
6x
3
3x
2
7x
1
2x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: